AOC VERZORGT OP DIVERSE KENNISNIVEAU'S CURSUSTRAJECTEN

Kennis wordt steeds belangrijker en de automotive branche moet blijven meebewegen met de innovaties in het vakgebied. AOC heeft in zowel Goes als Vlissingen een cursuslokaal beschikbaar voor cursussen op het gebied van autotechnische en elektronische ontwikkelingen. Met name de groei in hybride auto’s creëert een nieuwe vraag in techniek en dat betekent gespecialiseerde bijscholing!

In het pand in Goes is eveneens ruimte voor de praktijk. De theorie direct koppelen aan de praktijk werkt voor de meeste cursisten het meest effectief. Ook leveranciers, fabrikanten en opleidingsbedrijven o.a. Bosch, LUK, GMTO, Hella en SKF verzorgen bij AOC regelmatig cursussen op het gebied van elektronica, dieseltechniek, aircodiagnose of het uitlezen van automanagement systemen. Het scheelt de monteurs veel reistijd en het werkt motiverend om zich samen met collega’s uit de branche bij te scholen. 

GMTO

CURSUSTRAJECT

AOC organiseert in samenwerking met GMTO het hele jaar door verschillende cursus trajecten. Voor alle niveau's worden cursustrajecten georganiseerd. Deze cursusen worden gegeven bij AOC Goes en AOC Vlissingen, afhankelijk van de inschrijvingen. 

Heeft in interesse in het volgen van een cursus of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met William den Boer op 0118-418230 of kijk op www.gmto.nl

CURSUSLOKAAL GOES