WERKPLAATSINRICHTING

Bij het inrichten van een werkplaats moet met veel aspecten rekening worden gehouden. AOC heeft de technische kennis in huis om een werkplaats tot in detail van een perfect functionerende en professionele uitrusting te voorzien. AOC is uw partner als het gaat om de complete werkplaatsinrichting.

Samen met onze leveranciers integreren wij de complete werkplaats in uw pand. In overleg met de opdrachtgever vullen wij de werkplaats logistiek optimaal in voor een optimale efficiëntie voor monteurs en materieel. Een uitgebalanceerde werkplaats zorgt voor meer effectieve werkuren en levert dus tijd, tevreden medewerkers en gelukkige klanten op!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor hefbruggen, assteunen, luchtleidingnetwerk, doorsmeerapparatuur, bandenwisselapparaat, wielbalanceerapparaat, airco-apparatuur, wieluitlijnapparaat, lasapparatuur, cricks, compressoren, olieaftapbakken, hogedrukreinigers, accutesters, laders, werkplaatspers, versnellingsbakcricks, luchtgereedschap, oliebulkinstallaties, stofzuigers, rollentestbank, uitlaatgas- en roetmeetapparatuur.

Onze vertegenwoordigers helpen u graag om de ruimte in uw werkplaats en/of magazijn zo effecient mogelijk in te richten. Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee!